Κλοπή / Ληστεία

❝ Το γραφείο μας Άγγελος Ν. Κουνάδης & Συνεργάτες σας στηρίζει πλήρως μέσα από την ενδελεχή εξέταση του φακέλου και της υπόθεσης σας σε ότι αφορά κλοπή ή ληστεία. ❞

Το γραφείο μας Άγγελος Ν. Κουνάδης & Συνεργάτες σας στηρίζει πλήρως μέσα από την ενδελεχή εξέταση του φακέλου και της υπόθεσης σας σε ότι αφορά κλοπή ή ληστεία. Έχοντας εξειδικευμένους συνεργάτες εξασφαλίζουμε την πλέον σιγουρότερη νομική λύση για εσάς παρέχοντας εχεμύθεια και εμπιστοσύνη.

 

kloph-lhsteia

Η κλοπή είναι έγκλημα που τιμωρείται από τον Ποινικό Κώδικα στα άρθρα 372 ΠΚ επ. Είναι η αφαίρεση ξένου κινητού πράγματος από την κατοχή άλλου με σκοπό την παράνομη ιδιοποίηση. Στη βασική της μορφή είναι πλημμέλημα και τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών.

 

Η κλοπή απαιτεί δόλο του δράστη, κλοπή εξ’ αμελείας δεν υπάρχει. Ο δράστης πρέπει να έχει επιπλέον και σκοπό παράνομης εκμετάλλευσης, δόλος μόνο ως προς την αφαίρεση του πράγματος δεν αρκεί.

Εάν έχετε πέσει θύμα κλοπής/ ληστείας ή σας κατηγορούν για αυτό μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε μαζί μας ή να έρθετε από τα γραφεία μας κλείνοντας ένα ραντεβού ώστε να εξασφαλίσουμε από κοινού την καλύτερη για εσάς νομική διέξοδο.

egklimata-kata-tis-zois

"ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ, ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ"

Scroll to Top