Τροχαία

❝Το δικηγορικό μας γραφείο αναλαμβάνει πάσης φύσεως ζητήματα ανακύπτοντα εξ ενός τροχαίου ατυχήματος. Στόχος μας είναι η διεκδίκηση όσο το δυνατόν πιο υψηλής αποζημίωσης από πάσης φύσεως ζημιές, που προκύπτουν από τροχαία ατυχήματα. ❞

Το δικηγορικό μας γραφείο αναλαμβάνει πάσης φύσεως ζητήματα ανακύπτοντα εξ ενός τροχαίου ατυχήματος. Στόχος μας είναι η διεκδίκηση όσο το δυνατόν πιο υψηλής αποζημίωσης από πάσης φύσεως ζημιές, που προκύπτουν από τροχαία ατυχήματα. Διαθέτουμε την εμπειρία για να φέρουμε σε πέρας με υπευθυνότητα την υπόθεση σας.

 

troxaia

Πρώτες κινήσεις μετά από τροχαίο ατύχημα

Αμέσως μετά το ατύχημα σαν οδηγός ή ακόμα εμπλεκόμενος πρέπει να κάνετε τις απαραίτητες ενέργειες σύμφωνα με τον Κ.Ο.Κ και εν συνεχεία μέσα από την πείρα που διαθέτουμε, σας ενημερώνουμε ότι απαραιτήτως να καλέσετε τον δικηγόρο από την πρώτη στιγμή, γιατί τα πρώτα βήματα είναι πολύ καίρια για τη σωστή διεκπεραίωση της υποθέσεως σας.

Αποζημίωση

Εάν γίνουν άμεσα οι σωστές διαδικασίες μπορούμε να σας βοηθήσουμε να διεκδικήσετε αποζημίωση έξοδα μετακίνησης, έξοδα για ανταλλακτικά του αυτοκινήτου, ιατρικά έξοδα, έξοδα αποκλειστικής νοσοκόμας, αποζημίωση για τη μείωση της εμπορικής αξίας του αυτοκινήτου, έξοδα νοσηλείας, φυσικοθεραπείας, φαρμάκων, αποζημίωση για τους μισθούς που απωλέσατε λόγω αποχής από την εργασία σας.

Είμαστε πάντα στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πρόβλημα ή απορία σας προκύψει και μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή να μας επισκεφτείτε στα γραφεία μας κατόπιν ραντεβού.

mick-haupt-XTZHvQ9MUKI-unsplash (2) (1)

"ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ, ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ"

Scroll to Top