Διατροφή

❝ Πέρα από τις διαδικασίες του διαζυγίου ένα άλλο σημαντικό ζήτημα είναι αυτό της διατροφής. Η διατροφή που θα προκύψει μπορεί να αφορά είτε τα ανήλικα τέκνα σας είτε και εσάς τους ίδιους εάν πληρούνται οι απαραίτητες προϋποθέσεις. ❞

Πέρα από τις διαδικασίες του διαζυγίου ένα άλλο σημαντικό ζήτημα είναι αυτό της διατροφής. Η διατροφή που θα προκύψει μπορεί να αφορά είτε τα ανήλικα τέκνα σας είτε και εσάς τους ίδιους εάν πληρούνται οι απαραίτητες προϋποθέσεις.
diatrofi

Οι δικηγόροι του γραφείου μας με μεγάλη εμπειρία σε θέματα οικογενειακού δικαίου είναι κοντά σας για να δώσουν απαντήσεις στα ερωτήματά σας και αφού εξετάσουν την υπόθεση σας να σας εξηγήσουν αναλυτικά τι μπορείτε να διεκδικήσετε για εσάς και τα παιδιά σας. Η υπόθεση θα πρέπει να εξετάζετε από τις πρώτες κιόλας στιγμές που θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες διαζυγίου. Αυτό συμβαίνει ώστε να υπάρχει ο χρόνος για να εξασφαλιστεί μια τακτική που θα προασπίζει όλα τα δικά σας συμφέροντα αλλά και των παιδιών σας.

Καταληκτικά, σημαντικό για εσάς είναι να διαπιστωθεί εάν θα ζητηθεί από εσάς η απαίτηση της διατροφής ως προς την οικογένεια σας και ποιά είναι η πιο σωστή στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσουμε σε αυτή την περίπτωση για το μέγιστο όφελος σας.
diatrofi

"ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ, ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ"

Scroll to Top