Ναρκωτικά

❝ Όσον αφορά τις περιπτώσεις των ναρκωτικών από το γραφείο μας αναλαμβάνει πάντα εξειδικευμένος δικηγόρος ιδίως αφού o ποινικός κώδικας στην Ελλάδα είναι ιδιαιτέρως αυστηρός. ❞

Όσον αφορά τις περιπτώσεις των ναρκωτικών από το γραφείο μας αναλαμβάνει πάντα εξειδικευμένος δικηγόρος ιδίως αφού o ποινικός κώδικας στην Ελλάδα είναι ιδιαιτέρως αυστηρός.

 

narkotika

Γνωρίζουμε πολύ καλά πως το σημαντικότερο για να εξασφαλιστούν τα καλύτερα αποτελέσματα είναι ο δικηγόρος σας να έχει άριστη γνώση του νόμου, τεράστια εμπειρία και μεγάλη γνώση νομολογίας (περιπτώσεις που ήδη έχουν εκδικαστεί) ώστε να μπορεί να χειριστεί την υπόθεση με επιτυχία.

 

Οι ποινές που αντιμετωπίζει κάποιος στα εν λόγω αδικήματα είναι μεγάλες για αυτό και η συμβολή ενός εξειδικευμένου δικηγόρου κρίνεται αναγκαία αφού ενδεικτικά για ορισμένες περιπτώσεις, όπως π.χ στην χορήγηση ναρκωτικών φαρμάκων χωρίς την προσήκουσα συνταγή γιατρού ή την ανάμιξη αυτών σε τρόφιμα, με σκοπό την διάθεση τους σε τρίτους, υπάρχει ποινή φυλάκισης τουλάχιστον οκτώ ετών και χρηματική ποινή.

 

Οι υποθέσεις ναρκωτικών απαιτούν την έγκυρη και άμεση παρέμβαση έμπειρου δικηγόρου, για αυτό για όποια ανάγκη σας επικοινωνήστε μαζί μας για να σας αναλάβουμε.

"ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ, ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ"

Scroll to Top