Έλεγχος Τίτλων - Αγοραπωλησίες Ακινήτων

❝ Αναλαμβάνουμε για εσάς τον Έλεγχο Τίτλων & Αγοραπωλησίες Ακινήτων με συνεχείς εποπτεία της διαδικασίας από έμπειρους δικηγόρους ❞

Η αγοραπωλησία ενός ακινήτου είναι μια δεόντως σημαντική συναλλαγή για τον καθένα μας. Εφόσον έχετε κατασταλάξει σε κάποια ακίνητα των προτιμήσεων σας ,κρίνεται απαραίτητη η παρουσία δικηγόρου πριν προχωρήσετε σε μεταγενέστερες ενέργειες, ώστε μετά από μια σειρά ελέγχων να σας βεβαιώσει πως το ακίνητο πληροί τις νόμιμες προϋποθέσεις και να έχει διασφαλιστεί πως είναι ελεύθερο από βάρη και υποθήκες.
elegxos titlwn - agorapwlhsies akinhtwn

Το Δικηγορικό γραφείο Άγγελος Ν. Κουνάδης & Συνεργάτες έχει την δυνατότητα μέσα από την εμπειρία χρόνων αλλά και τις συνεργασίες με μεσιτικά γραφεία και συμβολαιογράφους να σας παρέχει άμεσες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες για όλη την διαδικασία μιας αγοραπωλησίας από την αρχή έως τις τελευταίες υπογραφές.

 

Προς επίρρωση των ανωτέρω σε ένα ραντεβού με τον αρμόδιο δικηγόρο στο γραφείο μας και αφού δώσετε τα απαραίτητα στοιχεία του ακινήτου που σας ενδιαφέρει εμείς ξεκινάμε τον έλεγχο τίτλων και αφού αυτός διεκπεραιωθεί σας κατευθύνουμε με συνέπεια για τις επόμενες γραφειοκρατικές διαδικασίες που πρέπει να ολοκληρωθούν.

Μέσα από την παραπάνω καθοδήγηση εξοικονομούμε πολύτιμο χρόνο μέχρι την ολοκλήρωση της αγοραπωλησίας υφαρπάζοντας από εσάς την ευθύνη για όλες τις ενέργειες που πρέπει να λάβουν χώρα.  Άκρως σημαντική είναι η συνεχής παρουσία και εποπτεία του γραφείου μας στις διαδικασίες που ακολουθούν και αφορούν την σύναψη προσύμφωνου αγοραπωλησίας,το μηχανικό, τις τελικές υπογραφές με τον πωλητή και την μεταβίβαση της κυριότητας. Με αυτή την πολιτική ο πελάτης μας είναι εις θέσιν να νιώθει ασφάλεια καθ όλη την διάρκεια ότι δεν θα υπάρξουν τυχόν λάθη ή παραλείψεις.
misthwseis akinhtwn

"ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ, ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ"

Scroll to Top