Ελληνική Ιθαγένεια

❝ Είμαστε δίπλα σας να δούμε μαζί αν έχετε τις προϋποθέσεις να αποκτήσετε Ελληνική ιθαγένεια και να σας κάνουμε εύκολη τόσο την συλλογή εγγράφων όσο και την διαδικασία για κατάθεση και απόκτηση της ελληνικής σας ταυτότητας.❞

Είμαστε δίπλα σας να δούμε μαζί αν έχετε τις προϋποθέσεις να αποκτήσετε Ελληνική ιθαγένεια και να σας κάνουμε εύκολη τόσο την συλλογή εγγράφων όσο και την διαδικασία για κατάθεση και απόκτηση της ελληνικής σας ταυτότητας.

 

elliniki ithageneia

Η ελληνική ιθαγένεια δεν είναι μια εύκολη διαδικασία αφού απαιτεί την συλλογή πολλών εγγράφων και εύλογο χρονικό διάστημα αναμονής. Παρόλα αυτά τα δικαιώματα που αποκτάτε μέσα από αυτήν είναι πάρα πολλά.

 

Από τα πιο απαραίτητα στοιχεία είναι ο δικηγόρος σας να έχει μεγάλη γνώση και εμπειρία ώστε να σας κατευθύνει σωστά, να σας εξηγήσει τι χρειάζεστε και που θα το βρείτε, να σας προετοιμάσει για την συνέντευξη  για την οποία ενδεχομένως θα κληθείτε και να κρίνει αν έχετε τα κριτήρια για την απόκτηση της ιθαγένειας ώστε να ξεκινήσετε την διαδικασία της ιθαγένειας.

Ενδεικτικά η ιθαγένεια αφορά:

  • Λόγω γέννησης στην Ελλάδα.
  • Λόγω φοίτησης σε ελληνικό σχολείο.
  • Αν μένετε πολλά χρόνια νόμιμα στην Ελλάδα
  • Αν μένετε 3 χρόνια συνεχόμενα και προέρχεστε από χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης
  • Αν είστε ομογενής
  • Αν είστε πολιτικός πρόσφυγας για τρία συνεχόμενα χρόνια.

Για οποιαδήποτε απορία σας είμαστε πάντα στη διάθεση σας τηλεφωνικά ή και κατόπιν ραντεβού να σας εξηγήσουμε λεπτομερώς τις προϋποθέσεις και τα δικαιώματα σας.

elliniki ithageneia2 (1)

"ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ, ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ"

Scroll to Top