Παραχάραξη Χαρτονομισμάτων

❝ Είτε είστε θύμα, είτε φερόμενος δράστης, σε ένα ποινικό αδίκημα, ο ρόλος του δικηγόρου είναι καθοριστικός και συνεπώς η επιλογή ενός έμπειρου δικηγόρου με εξειδίκευση στο ποινικό δίκαιο είναι ιδιαίτερα σημαντική. ❞

Είτε είστε θύμα, είτε φερόμενος δράστης, σε ένα ποινικό αδίκημα, ο ρόλος του δικηγόρου είναι καθοριστικός και συνεπώς η επιλογή ενός έμπειρου δικηγόρου με εξειδίκευση στο ποινικό δίκαιο είναι ιδιαίτερα σημαντική, ώστε να σας εκπροσωπήσει σωστά στις προανακριτικές Αρχές, και εάν χρειαστεί ακόμα και στο ποινικό δικαστήριο.

 

paraxaraksi xartonomismatwn

Σύμφωνα με τον νόμο όποιος παραποιεί ή νοθεύει μεταλλικό νόμισμα ή χαρτονόμισμα οποιουδήποτε κράτους ή εκδοτικής αρχής, με σκοπό να το θέσει σε κυκλοφορία σαν γνήσιο, καθώς και όποιος προμηθεύεται, αποδέχεται, εισάγει, εξάγει, μεταφέρει ή κατέχει τέτοιο νόμισμα για τον ίδιο σκοπό, τιμωρείται με κάθειρξη τουλάχιστον δέκα ετών και χρηματική ποινή. Σε ιδιαίτερα ελαφρές περιπτώσεις τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών και με χρηματική ποινή.

Οι υποθέσεις παραχάραξης απαιτούν την έγκυρη και άμεση παρέμβαση έμπειρου δικηγόρου για αυτό για όποια ανάγκη σας επικοινωνήστε μαζί μας για να σας στηρίξουμε με σαφείς νομικούς προσανατολισμούς.

paraxaraksi xartonomismatwn

"ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ, ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ"

Scroll to Top