Το Δικηγορικό μας Γραφείο

Άγγελος Ν. Κουνάδης

Απαρτιζόμαστε από ένα σύνολο έμπειρων και εξειδικευμένων δικηγόρων, που αντιμετωπίζουμε την κάθε υπόθεση με μεθοδικότητα και λογική για τον κάθε πελάτη ξεχωριστά.

Απαρτιζόμαστε από ένα σύνολο έμπειρων και εξειδικευμένων δικηγόρων, που αντιμετωπίζουμε την κάθε υπόθεση με μεθοδικότητα και λογική για τον κάθε πελάτη ξεχωριστά.

Η συνεργασία μας με δικηγορικά, συμβολαιογραφικά και λογιστικά γραφεία αποτελεί ένα δείγμα του ανεπτυγμένου δικτύου μας και εγγυάται ένα διευρυμένο πεδίο υπηρεσιών σε όλη τη χώρα.

Αντιλαμβανόμενοι την ανασφάλεια όλων εκείνων που έχουν βρεθεί σε δυσμενή θέση απέναντι σε μια νομική διαδικασία, σκοπός μας είναι να βρίσκουμε πάντα λύσεις, να υπερασπιζόμαστε και να διεκδικούμε τα συμφέροντα σας πάντα με σεβασμό και εχεμύθεια, κερδίζοντας μέσα απο τις επιτυχίες μας την εμπιστοσύνη σας.

Ο Δικηγόρος: Άγγελος Ν. Κουνάδης Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω Αθηνών Έχει ως έδρα την Αθήνα και διατηρεί δικηγορικό γραφείο με συνεργασίες και στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων. Απόφοιτος του Πανεπιστημίου Νομικής Σχολής Αθηνών με Λίαν Καλώς και αριστεύσας στις εξετάσεις του Δικηγορικού συλλόγου. Είναι γνώστης και κάτοχος διπλωμάτων στα Αγγλικά, (Proficiency University of Michigan & First Certificate University of Cambridge), στα Γαλλικά (Institut Français d’Athènes Α1,Α2,Α3,Α4) και στα Ιταλικά με δύο έτη στο Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με επιτυχείς εξετάσεις. Με πρότινος νομική ενασχόληση στο νομικό τμήμα της Τράπεζας EFG Eurobank στην Αθήνα και σε κορυφαία δικηγορικά γραφεία αλλά δρώντας πλέον ανεξάρτητα και μέσα από εκατοντάδες υποθέσεις σε όλα τα φάσματα του δικαίου έχει αποκτήσει την απαραίτητη εμπειρία και τα εχέγγυα εκείνα που παρέχουν αξιόπιστες λύσεις για την κάθε εξειδικευμένη υπόθεση, έχοντας αναλάβει με επιτυχία σημαντικές αστικές και ποινικές υποθέσεις.

Η Ιστορία Μας

Το δικηγορικό Γραφείο Άγγελος Ν. Κουνάδης & Συνεργάτες, στο κέντρο της Αθήνας επί της οδού Μητροπόλεως 3 & Πλατείας Συντάγματος λειτουργεί με βάση την ποιότητα, την ικανότητα και την εμπειρία των δικηγόρων του.
to dikhgoriko mas grafeio bg
Το δικηγορικό Γραφείο Άγγελος Ν. Κουνάδης & Συνεργάτες, στο κέντρο της Αθήνας επί της οδού Μητροπόλεως 3 & Πλατείας Συντάγματος λειτουργεί με βάση την ποιότητα, την ικανότητα και την εμπειρία των δικηγόρων του αλλά και των εξωτερικών του συνεργατών.

Η ομάδα των νομικών μας καλύπτει όλο το εύρος δικαίου, και αναλαμβάνει υποθέσεις, αφού εξετάσει τις ανάγκες σας και κριθεί ότι μπορούμε να εξασφαλίσουμε όλα τα συμφέροντα σας Στο γραφείο μας ασχολούμαστε προσωπικά με τις υποθέσεις του κάθε πελάτη, ξεχωριστά και με προσοχή, παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη διεκπεραίωση της κάθε εντολής.

Η Φιλοσοφία Μας

Το δικηγορικό γραφείο Άγγελος Ν. Κουνάδης & Συνεργάτες κρατώντας σταθερές τις αξίες της νομικής επιστήμης, αποτελεί μια μορφή νομικών υπηρεσιών σύγχρονη και καινοτόμα.
to dikhgoriko mas grafeio
court-room
✓ Αξίες Το δικηγορικό γραφείο Άγγελος Ν.Κουνάδης & Συνεργάτες κρατώντας σταθερές τις αξίες της νομικής επιστήμης, αποτελεί μια μορφή νομικών υπηρεσιών σύγχρονη και καινοτόμα εδώ και πολλά συναπτά έτη έχοντας πάντα σκοπό την προάσπιση των συμφερόντων των πελατών μας.

✓ Όραμα

Με γνώμονα το όραμα μας για εξέλιξη, την επένδυση στην εμπιστοσύνη, και την ολοένα καλύτερη εξυπηρέτηση σας καταφέραμε να επεκταθούμε σε ένα δίκτυο υπηρεσιών σε όλη την Ελλάδα όπου μέσα από τις κατάλληλες κάθε φορά συνεργασίες μπορούμε να βρισκόμαστε δίπλα σας εξασφαλίζοντας σίγουρες διαδικασίες και αποτελέσματα.

✓ Αποστολή

Έχοντας εκπροσωπήσει σωρεία υποθέσεων αποστολή μας είναι να αποδεικνύουμε σε κάθε μεμονωμένη περίπτωση την αμεσότητα, την ευσυνειδησία αλλά και τον επαγγελματισμό που θέλουμε να συνοδεύει το όνομα μας. Αποποιούμαστε τις πολλά υποσχόμενες γρήγορες -αλλά μη αποτελεσματικές εν τέλει- λύσεις που γνωρίζουμε ότι δεν είναι παρά μια κακή συνήθεια της εποχής και δίνουμε έμφαση στην διαχρονική και ειλικρινή σχέση με τον πελάτη μας.

✓ Στήριξη

Παρατηρώντας το ασταθές περιβάλλον στο οποίο έχει περιέλθει η χώρα μας αφουγκραζόμαστε την ανάγκη που έχει δημιουργηθεί για άμεσες, αξιόπιστες και κυρίως αποτελεσματικές λύσεις που θα αποτρέψουν τα πάγια προβλήματα της γραφειοκρατίας και των διαχρονικών κωλυμάτων που προέρχονται συνήθως από τις συνεχείς τροποποιήσεις των νόμων. Ένα συνηθισμένο φαινόμενο στον κλάδο της νομικής είναι ότι πολλοί μη γνωρίζοντας τα δικαιώματα τους οδηγούνται σε εσφαλμένα συμπεράσματα ή διλήμματα για την υπόθεση τους. Αντιλαμβανόμενοι αυτή την γενική κατάσταση νιώθουμε την ηθική υποχρέωση ΠΡΙΝ αναλάβουμε μια υπόθεση να ενημερώνουμε τον υποψήφιο πελάτη για τα δικαιώματα που έχει και τις πιθανότητες επιτυχίας του. Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από σοβαρή μελέτη και ενασχόληση που έχει προηγηθεί για να παρέχουμε άριστη εξυπηρέτηση.

0 +
Υποθέσεις
0 %
Επιτυχημένες περιπτώσεις
0 M
Ανακτηθέντα χρήματα
0
Κερδισμένες υποθέσεις
0 +
Δικηγόροι - Συνεργάτες
Scroll to Top